Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Monique Smit aan de beterende hand

Shownieuws

Monique Smit heeft een operatie aan haar stembanden ondergaan. "Ze is een beetje beroerd en slap", zegt haar vader. "Maar het gaat goed met Monique."

Zangeres Monique Smit heeft een operatie aan haar stembanden goed doorstaan. "Ze is een beetje beroerd en slap en ze zei net dat ze hoofdpijn had", laat de vader van de Smit-telg weten aan RTL Boulevard. "Maar het gaat goed met Monique."

'De zus van' moet acht dagen haar mond houden. "Gistermorgen werd ze om acht uur geopereerd en gistermiddag mocht ze alweer naar huis. Het zag er goed uit," vertelt haar vader. "Ze mag acht dagen niet praten en dan moet ze weer op controle. Dan kijken ze wat ze verder gaan doen." Monique was zelf minder positief. Op papier noteerde ze het woord 'shit'.

De stemproblemen kwamen aan het licht tijdens een routinecontrole, nadat eerder zowel broer Jan als zus Jenny stemproblemen hadden. Na de operatie is Monique naar verwachting twee maanden uit de roulatie. Daardoor moet ze de presentatie van Tros-kinderprogramma Kids Top 20 aan zich voorbij laten gaan. Ook heeft de verdikking op de stembanden consequenties voor haar zangcarrière. Zo komt de deze maand geplande single, de opvolger van de toptienhit 'Wild', pas komend voorjaar uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen