Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huwelijk en baby voor prinses Margarita

Shownieuws

Prinses Margarita gaat dit jaar trouwen met haar vriend en jurist Tjalling ten Cate. Ook verwachten de kersverse tortelduifjes in augustus een baby.

Prinses Margarita de Bourbon de Parme stapt in mei van dit jaar in het huwelijksbootje met haar vriend: jurist Tjalling ten Cate. De kersverse tortelduifjes verwachten in augustus een baby. Dat meldt het televisieprogramma RTL Boulevard dinsdag.

Ten Cate (32) leerde Margarita (35) tweeënhalf jaar geleden kennen tijdens haar relatie met haar ex-man. De prinses is op het moment een opleiding interieurarchitect aan het volgen, maar geeft al wel advies op het gebied. Haar verloofde is jurist bij De Nederlandsche Bank.

Het stel heeft al goedkeuring gekregen van de koninklijke familie. Op 1 februari arriveerde het stel namelijk in aanwezigheid van koningin Beatrix en prinses Margriet bij het Koninklijk Theater Carré om de verjaardag van de vorstin te vieren.

Twee jaar geleden scheidde de dochter van prinses Irene van Edwin de Roy van Zuydewijn. Dat nieuws werd breed uitgemeten in de media. De Roy van Zuydewijn uitte kritiek op de koningin, die hem 'stelselmatig' zwart zou maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen