Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mick Harren gewond bij motorongeluk

Shownieuws

Mick Harren is in het weekeinde lichtgewond geraakt toen hij tijdens opnamen van een videoclip van zijn motor viel. Dat heeft de volkszanger laten weten.

Mick Harren is in het weekeinde lichtgewond geraakt toen hij tijdens opnamen van een videoclip van zijn motor viel. Dat heeft de volkszanger laten weten. "Ik had nog geen duizend meter gereden toen het achterwiel van de dure Harley Davidson Night Rod Special naar rechts tolde, waardoor ik onder de motor terechtkwam", verklaart hij.

Hoewel de zanger zich 'te pletter' schrok, hield hij aan het ongeval slechts enkele kneuzingen over aan zijn linkerarm, enkel en dijbeen. "Mijn knie was er iets erger aan toe en moest ontsmet en verbonden worden en ik kan hem wat moeilijker buigen."

Harren, die op de motor klom voor de video van zijn nieuwe single 'Zo verliefd op jou', maakte al eerder brokken op de weg. In de zomer van 2006 reed hij zijn wagen in de prak, toen een auto voor hem plotseling remde.

De al jaren aan de weg timmerende zanger scoorde onlangs een eerste bescheiden hit met een Nederlandse bewerking van het nummer 'Sweet Caroline'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen