Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Scherzinger terug bij Pussycat Dolls

Shownieuws

Nicole Scherzinger is weer de studio ingedoken met de Pussycat Dolls. De zangeres verliet de meidengroep vorig jaar om zich te richten op haar solocarrière.

Nicole Scherzinger is weer de studio ingedoken met de Pussycat Dolls. De zangeres verliet de populaire meidengroep vorig jaar om zich meer te richten op haar solocarrière.

De 29-jarige Scherzinger weet het succes dat ze met de Pussycat Dolls had echter niet te evenaren. De Amerikaanse groep scoorde wereldwijd hits met nummers als 'Wait a minute' en 'Don't cha'. Hoewel Scherzingers eerste soloalbum nog moet verschijnen, werden haar eerste twee singles geen hits.

"Nicole is nu weer volledig terug bij de Pussycat Dolls. We gaan weer op volle kracht aan de gang en we zijn momenteel bezig met opnamen in de studio", verklaarde Robin Antin, oprichtster van de Pussycat Dolls, tegenover de Amerikaanse krant Daily News.

Na de hits stopte Scherzinger vorig jaar haar activiteiten bij de Dolls en leek ze uit de groep te zijn gestapt. Een officieel afscheid heeft echter nooit plaatsgevonden, beaamt ook Antin. "Ze heeft de groep nooit echt verlaten. Ze wilde graag werken aan haar soloprojecten, maar ze is nu weer honderd procent terug bij ons."

De Pussycat Dolls zijn momenteel in de Verenigde Staten te zien in een nieuwe realityshow. Vorig jaar sloeg 'Search for the next Pussycat Doll' aan, waarin op zoek werd gegaan naar een nieuw bandlid. De winnares van de show, Asia, is inmiddels uit de groep gestapt. In de nieuwe show, 'Pussycat Dolls presents: Girlicious', gaat Antin op zoek naar een volledig nieuwe girlband. "In de show zullen gastoptredens plaatsvinden van Nelly Furtado, de Pussycat Dolls zelf en een 'N Sync-lid, al vertel ik nog niet wie", zegt Antin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen