Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kapster belaagd door Britney-fans

Shownieuws

Een jaar geleden liet popprinses Britney Spears haar hoofd kaal scheren in Esther's Salon. Esther Tognozzi wordt tot op de dag van vandaag belaagd door fans.

De kapster bij wie Britney Spears haar hoofd liet kaal scheren, wordt tot op de dag van vandaag belaagd door fans. Zaterdag was het precies een jaar geleden dat de gevallen popprinses Esther's Salon in Los Angeles bezocht. "Ik heb toeristen van over de hele wereld die voor mijn deur hangen. Ik hou de deur maar op slot, omdat ze naar binnen proberen te glippen voor een foto van de beroemde kappersstoel," vertelt Esther Tognozzi in het Amerikaanse tijdschrift People.

De kapster voelt zich belaagd en neemt haar telefoon niet meer op. Verschillende websites werden onder haar naam opgericht en daarom huurde ze op een gegeven moment zelfs een advocaat in. De sites claimden het haar van Spears in handen te hebben en probeerden het via de digitale snelweg aan de man te brengen.

Tognozzi heeft het haar en de tondeuse waarmee ze de popster 'bewerkte' nog steeds in haar bezit. "Mensen bieden mij hiervoor astronomische bedragen aan. Zeker in de eerste 48 uur na het voorval, omdat ze het haar wilden testen op drugs," vertelt de kapster. "Maar ik wil dat ze haar eigen haar persoonlijk komt ophalen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen