Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoontje Beckhams laat danskunsten zien

Shownieuws

Cruz, het zoontje van Victoria Beckham, werd maandag op het podium getild tijdens een concert van de Spice Girls. Daar gaf hij een knap staaltje breakdance weg.

Cruz, het 3-jarige zoontje van Victoria en David Beckham, is duidelijk een kind van zijn ouders. Tijdens een concert van de Spice Girls gaf de op het podium getilde peuter maandag een knap staaltje breakdance ten beste. De meiden deden in het kader van hun wereldtoer New York aan.

Het jongetje, één van de drie zoontjes van het stel, deed onder meer een handstand en een zogenoemde 6-step, waarbij hij steunend op zijn armen zijn benen over de vloer liet roteren. Ook deed Cruz, onder luid gejoel van het publiek, een handstand en een koprol. Dat is te zien op verschillende amateurfilmpjes op het internet.

Tijdens het nummer 'Mama' werden haast alle kinderen van het vijftal naar het podium gehaald. Naast de drie zoontjes van Victoria waren dat Geri Halliwels dochtertje Bluebell (1) en Angel, het bijna 1-jarige dochtertje van Mel B. Beide meisjes hadden grote, felgekleurde oorbeschermers op hun hoofd.

De reünietoer van de Spice Girls, die op 7 december van start ging in Los Angeles, zit er bijna op. Op 26 februari geven de meiden hun laatste optreden in Toronto. Eerder aangekondigde concerten in steden als Peking, Hongkong en Kaapstad werden onlangs wegens tijdsgebrek afgelast.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen