Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ozzy Osbourne mag niet schelden op Brit Awards

Shownieuws

De organisatie van de Brit Awards heeft Ozzy Osbourne verzocht niet te schelden tijdens de show. De rocker en zijn vrouw Sharon presenteren de show.

De organisatie van de Brit Awards heeft Ozzy Osbourne verzocht niet te schelden tijdens de show. De rocker en zijn vrouw Sharon nemen woensdagavond de presentatie van het muziekgala voor hun rekening. Ozzy heeft echter veel moeite zich aan de eis te houden. "Ik kan gewoon niet stoppen", zegt hij in een interview met de Britse krant The Sun.

Sharon vertelt in het interview dat haar man tijdens het repeteren al na twee minuten de mist inging door een aantal keer 'fuck' te zeggen. Zonder het schelden zou de rocker zich echter geen raad weten. "Ik heb niet zo veel te vertellen als ik niet vloek", legt hij uit.

De 59-jarige rockveteraan vertelt verder aan de krant dat hij niet erg op de hoogte is van de artiesten die optreden. "Behalve McCartney. Hij is mijn held. De Beatles zijn de reden waarom ik überhaupt met muziek ben begonnen."

Er werd gefluisterd dat Heather Mills, de ex-vrouw van Paul McCartney, had gevraagd een award uit te mogen reiken. Dat plan valt niet in goede aarde bij de Osbournes. "Is ze gek geworden?", vraagt Ozzy zich af. "Ik had haar sowieso aan de kant gezet", voegt zijn vrouw eraan toe. "Ik vind haar een misselijke oude koe."

De controversiële drugsverslaafde zangeres Amy Winehouse is ook een bekende naam voor de Osbournes. "De weg die zij nu bewandelt is heel verdrietig, heel verdrietig", zegt Ozzy. "Het heeft mij veel tijd gekost om de demonen uit mijn lijf te krijgen. Iedereen doet net of een afkickcentrum een wondermiddel is, maar het is heel heftig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen