Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoontje Crocodile Hunter trots op slangenbeet

Shownieuws

Het 4-jarige zoontje van wijlen Steve Irwin werd onlangs door een baby boa constrictor in zijn vinger gebeten. Hij was volgens moeder Terri trots op zijn beet.

(Novum/AP) - Het 4-jarige zoontje van wijlen Steve Irwin, beter bekend als de Crocodile Hunter, lijkt in de voetsporen van zijn pa te treden. Toen hij onlangs door een slang werd gebeten, keek de jonge Robert niet op of om. "Hij pakte de slang op en die beet hem in zijn vinger. Hij was trots op zijn eerste beet", verklaarde moeder Terri achteraf.

De slang was volgens Terri een baby boa constrictor, een wurgslang. Hoe het dier bij het zoontje van de avonturier in de buurt is gekomen is niet duidelijk. Het is geen uitzondering dat de kinderen van de Crocodile Hunter worden gebeten. Zijn dochtertje Bindi werd voor het eerst gebeten toen ze anderhalf was.

Steve Irwin kwam in 2006 om het leven. Tijdens opnamen voor zijn documentaireserie 'The crocodile hunter' stak een pijlstaartrog hem in het hart.

De 9-jarige Bindi doet overigens goede zaken. Zo heeft ze maandag haar eigen speelgoedlijn, met een miniatuurversie van zichzelf, gepresenteerd. Daarnaast is ze momenteel te zien in 'Bindi the jungle girl', een eigen show op Discovery Kids Channel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen