Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spice Girls lossen autodiefstalzaak op

Shownieuws

De chauffeur van de Spice Girls heeft in Detroit de politie geholpen met het oplossen van een autodiefstalzaak. De herenigde meidengroep gaf er een concert.

(Novum/AP) - De buschauffeur van de Spice Girls heeft zaterdag de politie in Detroit geholpen met het oplossen van een autodiefstalzaak. Dat meldt de Amerikaanse krant The Flint Journal. De herenigde meidengroep was in de Amerikaanse stad voor een optreden van hun reünietournee.

De chauffeur lichtte de lokale autoriteiten in na het zien van een slingerende auto op de snelweg bij Detroit. De dronken man bleek een bekende te zijn van de politie. Hij was diezelfde middag opgepakt bij een warenhuis wegens winkeldiefstal en was na vrijlating onder invloed van drank op de vlucht geslagen. De man stal een auto bij een benzinestation.

De 36-jarige verdachte zit nu door hulp van iemand uit de Spice Girls-gelederen voorlopig achter de tralies. "Niet elke dag krijg je hulp van de Spice Girls bij een arrestatie," grapte Sherrif Duncanson, die de werkelijke gevangenneming voor zijn rekening nam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen