Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan naakt als Marilyn Monroe

Shownieuws

Lindsay Lohan is uit de kleren gegaan voor een fotoshoot. Als een hedendaagse kopie van Marilyn Monroe poseert ze in de voorjaarseditie van New York Magazine.

Lindsay Lohan is uit de kleren gegaan voor een fotoshoot van New York Magazine. Als een hedendaagse kopie van sekssymbool Marilyn Monroe poseert ze voor de voorjaarseditie van het tijdschrift in niet meer dan een doek, twee gele rozen en een kralenketting.

De 21-jarige Lohan zegt dat ze niet lang na hoefde te denken toen haar de fotoshoot werd aangeboden. "Het is een grote eer. Ik heb veel Marilyn Monroe-spullen, zoals een gigantisch schilderij waarop ze met een omgevallen pot pillen poseert", vertelt ze in het begeleidende artikel. Binnen een kwartier na aankomst op de set stemde Lohan toe. "Ik voelde me er op mijn gemak bij."

Bert Stern, de fotograaf die Monroe in 1962 op de gevoelige plaat vastlegde, maakte ook ditmaal de foto's. "Het was als een déjà vu", zegt hij. De originele naaktfoto's van Monroe werden zes weken voor haar dood gemaakt. "Mensen zien nu Paris, Britney en Lindsay als 'bad girls', terwijl Marilyn Monroe de originele koningin van de roddelpers was", weet Stern.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen