Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick & Simon in Florence voor videoclip

Shownieuws

Nick & Simon zijn maandag afgereisd naar Florence voor de opnamen van een videoclip bij het nummer 'Rosanne'. De single ligt op 7 maart in de winkels.

Nick & Simon zijn maandagochtend afgereisd naar het zonnige Florence voor de opnamen van een nieuwe videoclip. Het Volendamse duo maakt een clip bij de nieuwe single 'Rosanne', die op 7 maart verschijnt.

Voor de derde single van het platina album 'Vandaag' werden ook twee extra nummers opgenomen. 'You' is een Engelstalig nummer dat Nick & Simon in het begin van hun carrière schreven. Ook namen de twee 'The boxer' op, een cover van de hit van Simon & Garfunkel uit 1969.

Nick Schilder en Simon Keizer laten deze maand hun snor staan voor de jaarlijkse snorrenactie van Fight Cancer. Manager Aloys Buys laat weten dat er nog geen sprake is van zware gezichtsbeharing bij het duo. "Het valt allemaal nog wel mee met die snorren."

Simon vindt het belangrijk dat iedereen beseft dat kanker altijd op de loer ligt. "Aangezien mijn vader acht jaar geleden aan kanker is overleden hecht ik zelf nogal wat emotionele waarde aan het doel", vertelt Simon op de website van de stichting. "Ik heb nooit eerder een snor laten staan. Een snor op zich staat volgens mij verschrikkelijk, vandaar dat ik ook wat baardgroei erbij hou."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen