Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit oefent alweer onder de douche

Shownieuws

Jan Smit zit middenin zijn revalidatieperiode, maar de zanger oefent zijn zangkunsten al wel onder de douche. Dat laat hij op zijn weblog weten.

Jan Smit traint zijn stembanden alweer voorzichtig. "Wekelijks rij ik op en neer naar Rotterdam voor logopedie en zanglessen. Het vordert gestaag" laat de 22-jarige volkszanger weten op zijn weblog. "Onder de douche ben ik al weer voorzichtig aan het ontdekken hoe ver ik kan gaan met mijn opgelapte stembanden."

De populaire Volendamse zanger is sinds eind september uit de roulatie. Hij moest een operatie ondergaan aan zijn stembanden en daarna zes maanden rust houden. De gedwongen rustperiode had als consequentie dat, naast alle losse optredens van Smit, ook de 'Jan Smit komt naar je toe-tour', die in januari zou beginnen, verschoven werd naar het najaar. Ook de lancering van zijn nieuwe album 'Stilte in de storm' in januari werd uitgesteld en zijn werk als Tros-presentator kwam stil te liggen.

"De heesheid die ik met name de laatste periode voor mijn 'grote vakantie' had, is sowieso helemaal verdwenen," laat Jan weten. "En reken maar dat ik gedreven ben om weer te knallen met de nieuwe tour, de nieuwe single en natuurlijk het album."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen