Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Man Amy Winehouse neemt overdosis drugs'

Shownieuws

Blake Fielder-Civil, de man van Amy Winehouse, is aan de dood ontsnapt. Hij zou een overdosis drugs tot zich hebben genomen in de gevangenis.

Blake Fielder-Civil is ternauwernood aan de dood ontsnapt na een overdosis drugs in de gevangenis. Dat meldt de Britse tabloid News of the World. Hij zou een combinatie van heroïne en een nog onbekend giftig middel tot zich hebben genomen.

Gevangenisbewaarders vonden de 35-jarige man van Amy Winehouse schreeuwend van de pijn in zijn cel. De drugsverslaafde had zijn cel ook bevuild door herhaaldelijk over te geven. Hij werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis, waar de doktoren zijn leven hebben kunnen redden. Civil zou in een neerwaartse spiraal zijn beland door de relatieproblemen met zijn vrouw.

Nadat Fielder-Civil voor meerdere drugstesten achter de tralies faalde, werd hem al het contact met de buitenwereld verboden. Hij maakte zich ernstig ongerust over zijn relatie met de 24-jarige Winehouse, die de drugs wel heeft afgezworen. De 'Rehab'-zangeres zou verschillende affaires hebben gehad sinds haar wederhelft in november achter de tralies werd gezet vanwege het belemmeren van de rechtsgang. Ze vierde tot groot ongenoegen van hem vakantie met haar ex en werd al feestend gespot met muziekproducent Mark Ronson. Ook is ze de afgelopen dagen onafscheidelijk van de Amerikaanse fotograaf Blake Wood.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen