Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bezoekers laten het afweten bij nieuwe film Paris

Shownieuws

De nieuwe film van hotelerfgename Paris Hilton lijkt vooralsnog een grote flop te worden. De film heeft op de premièredag slechts zesduizend euro opgebracht.

De nieuwe film van hotelerfgename Paris Hilton lijkt vooralsnog een grote flop te worden. Haar film 'The hottie and the nottie' heeft op de premièredag in de Verenigde Staten slechts zesduizend euro opgebracht, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De promotietour van drie weken door de 26-jarige blondine heeft daarmee niet het gewenste resultaat opgeleverd. Studenten van Harvard kregen in aanwezigheid van de blondine een voorproefje van de romantische komedie. Ook bestormde Paris de rode lopers van het Sundance filmfestival om aandacht te vestigen op haar film. Verder ging ze langs bij de talkshow van David Letterman en TRL van MTV om de film te pluggen.

Het lijkt alsof de Amerikanen knappe blondines de rug toe keren. Eerder flopte ook de nieuwe film van Jessica Simpson. Haar film 'Blond ambition' werd op de premièredag door slechts 48 Amerikanen bekeken en had een omzet van 267 euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen