Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sienna Miller viert erop los'

Shownieuws

Sienna Miller heeft het halen van haar rijbewijs flink gevierd. Vrijdag deed ze nachtclubs aan en liet de wodka rijkelijk vloeien.

Sienna Miller heeft het behalen van haar rijbewijs flink gevierd. Vrijdag deed de 25-jarige actrice verscheidene Londense nachtclubs aan en liet daar de wodka rijkelijk vloeien, meldt de Sunday Mirror.

De avond begon voor de blondine tijdens het gala van de London Film Critics Circle Awards, waar ze journalisten inlichtte over de nieuwe aanwinst in haar portemonnee. "Tijdens mijn eerste test vroeg de examinator of ik tussen de pylonen wou inparkeren. Ik drukte het gas in en reed ze zo achteruit plat" vertelde ze volgens de Britse krant. "Ik barstte in huilen uit, maar de examinator moest er niets van weten. Hij vertelde me de auto te verlaten en me aan te melden voor een nieuwe test." Voor die tweede test slaagde ze vervolgens wel.

De actrice, die in New York werd geboren maar opgroeide in Engeland, vertrekt voor een aantal maanden naar Los Angeles voor de opnamen van de film 'GI Joe'. Een auto is in LA een bittere noodzaak; de meeste straten hebben geen voetpad. Miller is dan ook in haar nopjes met haar papiertje. "Zonder een auto sta je stil in die stad."

Tijdens de wilde nacht uit werd Miller vergezeld door haar vermeende nieuwe liefje Rhys Ifans, die vooral bekend is van zijn rol als Spike in 'Notting Hill'. Mogelijk heeft de actrice zondag ook wat te vieren. De blondine is namelijk genomineerd voor een BAFTA als aanstormend talent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen