Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Visagist Oprah enthousiast over Rituals

Shownieuws

Reggie Wells, de visagist van Oprah, is onder de indruk van het Nederlandse cosmeticamerk Rituals. Hij nam een tas producten mee van de stand bij de Grammy's.

Reggie Wells, de visagist die al jaren de make-up van Oprah Winfrey verzorgt, is onder de indruk van het Nederlandse cosmeticamerk Rituals. Hij nam een tas vol producten mee uit de zogenoemde Talent Lounge bij de Grammy Awards, net als Daniel Radleaf, visagist van sterren als Gwyneth Paltrow, Catherine Zeta-Jones en Cameron Diaz.

Rituals heeft achter de schermen van de repetities voorafgaand aan de Grammy Awards een stand in de prestigieuze hal, waar de sterren langskomen voor luxueuze goody bags. "Het voelt zacht en het voelt natuurlijk aan", jubelde Wells, terwijl hij een crème van het Nederlandse cosmeticamerk uitprobeerde. "Ik kan niet wachten tot ik het op Oprah kan smeren."

Volgens Rituals-oprichter Raymond Cloosterman is de sfeer in de lounge ontspannen. "De artiesten reageren enthousiast op Rituals."

Naast de twee topvisagisten namen onder anderen zangeres Miley Cyrus, actrice Tia Carrere en acteur Blair Underwood een kijkje bij het Nederlandse merk, dat dit jaar tien jaar bestaat.

De uitreiking van de Grammy Awards vindt zondag plaats in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen