Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kirsten Dunst zoekt rust in afkickkliniek

Shownieuws

Kirsten Dunst zocht hulp in een afkickkliniek omdat ze niet meer kon omgaan met de constante druk van de media. Dat zegt een vriend van de blondine.

Kirsten Dunst zocht hulp in een afkickkliniek omdat ze niet meer kon omgaan met de constante druk van de media. Dat vertelt een vriend van de blondine in het Amerikaanse tijdschrift People. De actrice wordt door de pers nauwlettend gevolgd sinds zij als kindsterretje in Hollywood terechtkwam.

"Het is wreed hoe men haar onder een microscoop heeft gelegd", vindt de bron. "Iedereen heeft weleens problemen, maar niet iedereen wordt gedwongen om daarmee om te gaan in een vissenkom. Ze probeert nu wat rust te nemen en dat is goed."

De 25-jarige Dunst, die onder meer te zien was in 'Interview with the vampire', 'Marie Antoinette' en in de 'Spider-Man'-films, is opgenomen in de exclusieve Cirque Lodge-ontwenningskliniek in Utah, waar ook actrice Eva Mendes onlangs incheckte. Eerder bracht actrice Lindsay Lohan twee maanden door in de luxe instelling.

Dunst begon haar carrière op 3-jarige leeftijd in reclamespotjes. Ze maakte haar filmdebuut toen ze 7 jaar was in de Woody Allen-film 'New York stories'. "Misschien een half procent van de wereldbevolking begrijpt wat het betekent om een kindsterretje te zijn en welke druk dat met zich meebrengt", vertelt de vriend. "Je moet veel dingen later in je leven pas ontdekken, omdat je die niet op school hebt geleerd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen