Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham in jury Project Runway

Shownieuws

Victoria Beckham heeft in de jury plaatsgenomen tijdens de opnames van de finale van Project Runway in New York. Ze had een favoriet, maar zegt niet wie dat is.

(Novum/AP) - Victoria Beckham heeft vrijdag in de jury plaatsgenomen tijdens de finale van het vierde seizoen van Project Runway. Posh velde samen met de vaste juryleden -presentatrice en topmodel Heidi Klum, modeontwerper Michael Kors en moderedacteur Nina Garcia- haar oordeel over de creaties van de finalisten tijdens de Fashion Week in New York.

De 33-jarige Beckham, die gekleed was in een knaloranje jurk, had een favoriete ontwerper. "Voor mij is één ontwerper overduidelijk de winnaar", vertelde ze. "Alles wat ik zag, zou ik zelf dragen. Die persoon toverde een glimlach op mijn gezicht."

Wie dat is, blijft nog even geheim. De finale van het vierde seizoen van Project Runway met Victoria Beckham wordt eind deze maand uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

Momenteel is het derde seizoen van het modeprogramma, waarin beginnende modeontwerpers strijden om onder meer een geldprijs, wekelijks te zien op RTL 5. De Nederlandse versie van de show, die onlangs te zien was bij de zender, werd gepresenteerd door Renate Verbaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen