Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heath Ledger gecremeerd

Shownieuws

Heath Ledger is zaterdag gecremeerd in zijn geboortestad Perth in Australië. "Het was een emotionele dienst", bevestigt een bron aan People.

Heath Ledger is zaterdag gecremeerd in zijn geboortestad Perth in Australië. "Het was een emotionele dienst", bevestigt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Na een herdenkingsdienst waarbij driehonderd rouwenden aanwezig waren, kwam een kleine groep familieleden samen in een kapel van de Fremantle-begraafplaats, net buiten Perth. In het kapelletje is ruimte voor slechts acht kerkbankjes.

Tijdens de dienst zou Michelle Williams, de ex-verloofde van Ledger, Sonnet 18 van William Shakespeare hebben voorgelezen. Het beroemde werk begint met de woorden 'Shall I compare thee to a summer's day?'.

Een klein uur na aanvang van de dienst kwam de rouwende familie uit de kapel, die was afgedekt met doeken tegen pottenkijkers. Een emotionele Willliams knuffelde de kapelaan die de dienst begeleidde bij vertrek.

Na de crematie vertrok de familie naar een restaurant op Cottesloe Beach, waar de aanwezigen van de eerdere herdenkingsdienst samen waren gekomen.

Heath Ledger overleed twee weken geleden in zijn appartement in New York na een fatale combinatie van zes verschillende medicijnen. Hij was 28 jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen