Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Larry Birkhead herdenkt Anna Nicole

Shownieuws

Larry Birkhead heeft vrijdag een bericht voor zijn ex Anna Nicole Smith op zijn website geplaatst. Smith overleed een jaar geleden na een overdosis medicijnen.

Larry Birkhead heeft vrijdag een bericht voor Anna Nicole Smith op zijn website geplaatst. De voormalige playmate overleed precies een jaar geleden op 39-jarige leeftijd aan de gevolgen van een overdosis medicijnen.

"Ik hou van je en ik hoop dat je trots bent op ons dochtertje. Waak over ons en begeleid ons op onze weg door het leven. We missen je", schrijft de 34-jarige Birkhead.

Birkhead en zijn zeventien maanden oude dochter Dannielynn zijn momenteel samen met het Amerikaanse showprogramma Entertainment Tonight op de Bahama's om Anna Nicole te herdenken. Ze bezochten het graf van de blondine en maakten een rondje in het huis waar Anna Nicole tot haar dood woonde.

Anna Nicole Smith overleed vorig jaar op 8 februari, vijf maanden na de dood van haar 20-jarige zoon Daniel en de geboorte van haar dochtertje Dannielynn. Na haar dood beweerden meerdere mannen de biologische vader van het meisje te zijn. In april kwam na een DNA-test onomstotelijk vast te staan dat Larry Birkhead de vader is van Dannielynn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen