Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rocker Scott Weiland in afkickkliniek

Shownieuws

Scott Weiland heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. De Velvet Revolver-zanger zocht hulp na een optreden in Los Angeles woensdag.

Scott Weiland heeft zich vrijwillig laten opnemen in een afkickkliniek. De 40-jarige voorman van Velvet Revolver zocht hulp na een optreden in Los Angeles woensdagavond, zo liet de band weten in een verklaring aan de muziekwebsite Blabbermouth.

Het optreden dat de band donderdagavond in San Diego zou geven, werd uitgesteld. "Velvet Revolver biedt zijn fans excuses aan en bedankt ze voor hun steun aan de groep", stelt de band.

Velvet Revolver zou volgende week vrijdag met een tournee door Australië beginnen. Volgens de Australische concertpromotor Chris O'Brien gaat de tournee vooralsnog gewoon door, zo vertelt hij op de Australische muzieksite Undercover.

Scott Weiland heeft een rumoerig drugsverleden. Zo werd hij in november nog gearresteerd nadat hij onder invloed van verdovende middelen betrokken was geraakt bij een auto-ongeluk op de snelweg in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen