Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heidi Fleiss opgepakt wegens rijden onder invloed

Shownieuws

Heidi Fleiss is opgepakt wegens rijden onder invloed. De 42-jarige voormalige hoerenmadam van de sterren kwam vrij na betaling van bijna duizend euro borg.

(Novum/AP) - Heidi Fleiss is opgepakt wegens rijden onder invloed en illegaal bezit van medicijnen die alleen op recept verkrijgbaar zijn. De voormalige hoerenmadam werd donderdag door agenten van de weg geplukt nadat ze slingerend over de weg reed, zo verklaarde een woordvoerder van de politie van Nye County in de Amerikaanse staat Nevada.

Ook een mannelijke passagier van de 42-jarige Amerikaanse werd ingerekend. Hij verkeerde onder invloed en had bovendien marihuana op zak. De twee werden weer vrijgelaten nadat ze ieder bijna duizend euro borg hadden betaald.

De bekendste hoerenmadam van Hollywood, die onder anderen Charlie Sheen tot haar vaste klanten kon rekenen, verhuisde twee jaar geleden naar een woestijnstadje honderd kilometer ten westen van Las Vegas nadat ze in Californië een celstraf uitzat wegens souteneren en belastingontduiking. Ze runt tegenwoordig een wasserette onder de naam Dirty Laundry.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen