Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Louise Schiffmacher vindt spuiten en snijden eng

Shownieuws

Louise Schiffmacher denkt niet aan plastische chirurgie. "Ik ben weleens bij onze vriend Robert Schoemacher geweest, maar vind spuiten en snijden eng".

Louise Schiffmacher baalt ervan dat haar uiterlijk haar leeftijd verraadt. "Ik vind het zo jammer dat ik me niet meer 20 kan voelen, omdat ik er niet meer zo uitzie", vertelt de 42-jarige tatoeagekoningin in het nieuwste nummer van Beau Monde.

Een beetje hulp van de chirurg slaat de vrouw van Henk Schiffmacher echter af. "Ik ben weleens bij onze vriend Robert Schoemacher geweest, maar vind spuiten en snijden eng, naar en pijnlijk, dus zie ik daar verder van af. Ik moet ouder worden maar laten voor wat het is."

Hoewel ze zegt met de jaren rustiger te zijn geworden, is haar hang naar spanning en sensatie nooit verdwenen. "Ik ben wild, geef mezelf een acht op de schaal van één tot tien als het gaat om seks, drugs en rock-'n-roll", zegt ze. Dat haar lichaam soms niet wil, betreurt ze. "Ik baal ervan dat ik tegenwoordig kreun als ik buk om iets op te rapen. Verschrikkelijk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen