Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gebande Winehouse zingt via satelliet op Grammy's

Shownieuws

Amy Winehouse kan zondag niet in levenden lijve verschijnen bij de Grammy Awards. Haar geplande optreden zal per satellietverbinding plaatsvinden.

(Novum/AP) - Amy Winehouse kan zondag niet in levenden lijve verschijnen bij de Grammy Awards. De Verenigde Staten weigeren de Britse zangeres, die momenteel in een afkickkliniek verblijft, een visum te verschaffen. Haar geplande optreden bij het prestigieuze muziekgala zal nu per satellietverbinding plaatsvinden.

Met haar veelgeprezen album 'Back to black' maakt het 24-jarige feestbeest kans op zes Grammy's. Eerder deze week legden Britse paparazzi vast hoe Winehouse vanuit de ontwenningskliniek in Londen een uitstapje maakte naar de Amerikaanse ambassade voor de aanvraag van haar visum.

Waarom haar de toegang tot de Verenigde Staten wordt ontzegd is onduidelijk. Een eerdere arrestatie voor het bezit van marihuana zou een rol kunnen hebben gespeeld. In oktober werd de artieste in Noorwegen samen met haar man Blake Fielder-Civil aangehouden omdat ze het narcoticum in hun bezit zouden hebben gehad.

De zangeres is sinds 24 januari in behandeling. Vlak voor de opname publiceerde de Britse krant The Sun foto's waarop is te zien hoe Winehouse een crackpijpje rookt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen