Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans Michael Jackson krijgen primeur

Shownieuws

Fans van Michael Jackson kunnen donderdagavond in Utrecht alvast genieten van het nieuwe album 'Thriller 25'. Woensdag gaat de officiële verkoop van start.

Fans van Michael Jackson kunnen donderdagavond in Utrecht alvast genieten van het nieuwe album 'Thriller 25'. Tijdens het fanfestijn in de Trianon-zalen kan men alvast de felbegeerde nieuwe plaat van de 'King of Pop' bemachtigen. Woensdag gaat de officiële verkoop van start.

Speciaal voor het zilveren jubileum van het bestverkochte album aller tijden brengt Sony BMG de plaat opnieuw uit. Het album van Jackson is tot nu toe maar liefst 104 miljoen keer de toonbank over gegaan. De plaat bevat megahits als 'Beat It', 'Thriller', 'Billie Jean' en 'Wanna Be Startin' Somethin''. Naast deze bekende hits bevat de nieuwe uitgave een zestal nummers dat speciaal voor deze release in een nieuw jasje is gestoken. Onder anderen Will.i.am en Fergie van de Black Eyed Peas en Akon hebben meegewerkt aan de remixen.

Een ware 'Thriller'-gekte lijkt te zijn ontstaan rond de release. Eerder werd tijdens De Wereld Draait Door, RTL Boulevard en SBS Shownieuws aandacht besteed aan het 25e jubileum van het album. Ook lanceerde een Amerikaans frisdrankmerk tijdens de Superbowl een reclame met topmodel Naomi Campbell die de fameuze danspasjes uit de 'Thriller'-videoclip nadanst. Een filmpje waarin honderden Filippijnse gevangenen hetzelfde dansje uitvoeren is door meer dan elf miljoen mensen op YouTube bekeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen