Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Herman van Veen krijgt eigen postzegel

Shownieuws

Herman van Veen wordt ter gelegenheid van zijn 40-jarig jubileum geëerd met een eigen postzegel. Vanaf eind deze maand zijn de boekjes met negen zegels te koop.

Herman van Veen wordt ter gelegenheid van zijn 40-jarig artiestenjubileum geëerd met een eigen postzegel. Vanaf eind deze maand zijn boekjes te koop met negen zegels waarop een foto van de zanger als 4-jarig jongetje is afgedrukt. In het boekje is ook informatie te lezen over de loopbaan van de artiest, meldt TNT Post donderdag.

Op 20 februari krijgt de 62-jarige Van Veen het eerste exemplaar van de speciale uitgave uitgereikt. Dat gebeurt in het Museum van Communicatie in Den Haag. De opbrengst van de 25 duizend boekjes gaat naar de Herman van Veen Foundation, een stichting die zich inzet voor de rechten van het kind.

Naast de zegels wordt het jubileum van Van Veen ook bezegeld met een boek. In 'Medemens', dat vanaf deze maand in de winkels ligt, verhaalt hij over de vele ervaringen die hij opdeed tijdens zijn reizen over de hele wereld. Ook zijn ouders en zijn creatie Alfred Jodocus Kwak komen aan bod.

Na de zomer toert Van Veen nog het hele seizoen langs Nederlandse theaters. Vanaf 28 oktober staat hij enkele keren in het Amsterdamse theater Carré.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen