Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Echtgenoot van Amy Winehouse aangeklaagd

Shownieuws

De man van Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, is opgepakt. Hij zou ene getuige in de zaak die tegen hem loopt hebben omgekocht. Maandag komt hij voor.

De echtgenoot van zangeres Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, wordt door de politie beschuldigd van belemmering van de rechtsgang. Hij zou een getuige hebben omgekocht om te voorkomen dat hij achter de tralies belandt. Dat meldt de BBC. Vrijdag werd hij opgepakt na een inval van de politie in het huis van Winehouse en op andere locaties in Londen.

In totaal zijn vijf mannen gearresteerd, van wie er twee inmiddels op borgtocht vrij zijn en één verdachte nog vastzit. Fielder-Civil en de 25-jarige Anthony Kelly zijn in staat van beschuldiging gesteld.

Fielder-Civil moet maandag voorkomen voor het toebrengen van ernstig lichamelijk letsel aan een barman, met wie hij onlangs op de vuist ging in een Londense pub. Naar verluidt zou hij het slachtoffer ruim driehonderdduizend euro hebben aangeboden in de hoop dat hij zijn aanklacht intrekt.

De 24-jarige Winehouse is niet bij de zaak betrokken. Toen de huiszoeking plaatshad, was ze niet thuis. De verschuiving van de eerste optredens van haar voor komende week geplande Britse tournee heeft volgens haar platenlabel niets met de inval te maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen