Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato lovend over Paul de Leeuw

Shownieuws

Borsato vindt dat Paul de Leeuw zijn Symphonica in Rosso-avontuur uitstekend heeft volbracht. "Hij heeft het fantastisch gedaan", schrijft hij op zijn site.

Marco Borsato vindt dat Paul de Leeuw zijn Symphonica in Rosso-avontuur uitstekend heeft volbracht. "Pauls humor gecombineerd met zijn liedjes, aangevuld met gastoptredens en improvisaties, maakten de afgelopen week een avondje Gelredome tot een waar feest", staat op de site van Borsato te lezen. "Hij heeft het fantastisch gedaan."

Paul de Leeuw stond zaterdag, zondag, maandag, woensdag en donderdag in een volgepakt Gelredome in Arnhem met het Symfonica in Rosso-concept, in navolging van Borsato. In die vijf dagen had De Leeuw de taak in totaal meer dan 160 duizend toeschouwers te entertainen.

De 45-jarige acteur, zanger en presentator combineerde zijn eigen liedjes met gastoptredens en improvisaties. Behalve Borsato droegen ook onder anderen Simone Kleinsma, Edsilia Rombley en Adje hun steentje bij. Ook Leontine Borsato liet zich van haar muzikale kant zien. Zij zong een Italiaanse medley met De Leeuw.

Een terugkerend element in het Symphonica-concept is dat de hoofdartiest begeleid wordt door een orkest. Ook het grootse podium blijft hetzelfde. Of het concept volgend jaar een vervolg krijgt en welke bekende artiest het dan zal proberen, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen