Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie weer samen met ex Jason Donovan

Shownieuws

Voormalige lovers en tegenspelers Kylie Minogue en Jason Donovan zijn herenigd. Voor het programma The Kylie Show speelden ze een scène na uit Neighbours.

Voormalige lovers en tegenspelers Kylie Minogue en Jason Donovan zijn herenigd. Voor het programma The Kylie Show, voor de Britse zender ITV1, speelden de twee als parodie een scène na uit de soapserie Neighbours, waar ze elkaar leerden kennen en waarin hun personages met elkaar trouwden.

De 39-jarige Minogue stapte in 1988 uit de soap en ging meteen aan de slag als zangeres. Ze had een grote hit met het liedje 'Locomotion' en ook het duet met Donovan 'Especially for you' was een groot succes.

In 1990 kwamen de samenwerking en de relatie tot een einde toen Kylie de blonde zanger en acteur dumpte voor INXS-zanger Michael Hutchence. Zo beschreef Donovan het althans in zijn autobiografie. Kylie zou niet blij zijn geweest met zijn onthullingen en naar aanleiding daarvan een interview met Donovan hebben laten wegknippen uit een documentaire over haar.

The Kylie Show staat in het teken van de muzikale carrière van Kylie. Het eenmalige programma wordt zaterdag uitgezonden. Volgende maand komt het nieuwe album 'X' van de Australische zangeres uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen