Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna zinspeelt op meer adoptiekinderen

Shownieuws

Madonna sluit de mogelijkheid niet uit dat haar gezinnetje in de toekomst wordt uitgebreid. "We kunnen er nog wel een paar aan", zei ze woensdag in New York.

(Novum/AP) - Madonna sluit de mogelijkheid niet uit dat haar multiculturele gezinnetje in de toekomst wordt uitgebreid. Gevraagd naar haar vermeende plannen om een Malawisch meisje te adopteren, deed de popster niet aan de gewoonlijke ontwijkingsmanoeuvres. "We kunnen er nog wel een paar aan", zei ze woensdag tijdens een benefietgala in New York.

In het hoofdkantoor van de Verenigde Naties had ze veel van haar beroemde vrienden uitgenodigd om geld op te halen voor haar stichting Raising Malawi. Zo maakten zangeres Jennifer Lopez en haar man Marc Anthony hun opwachting en was hitmachine Rihanna opgetrommeld om twee liedjes te zingen.

Madonna adopteerde eind 2006 de Malawische baby David Banda. Sindsdien zet ze zich met haar stichting in voor kansarme kinderen in het Afrikaanse land. Geruchten over een tweede adoptie, dit keer van een meisje, doen al geruime tijd de ronde. Eerder wilde de popster, die dit jaar vijftig wordt, niet ingaan op deze speculaties.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen