Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney ontslagen uit ziekenhuis

Shownieuws

Britney Spears is woensdag ontslagen uit een ziekenhuis in Los Angeles, waar ze een psychiatrische evaluatie onderging. Haar ouders vrezen voor haar leven.

(Novum/AP) - Britney Spears is woensdag ontslagen uit een ziekenhuis in Los Angeles, waar ze een psychiatrische evaluatie onderging. Dat heeft de politie gezegd. Na haar vrijlating reed de popdiva geruime tijd met een onbekende man in een zwarte Mercedes-Benz door Los Angeles, achtervolgd door paparazzi en nieuwshelikopters. Ze bezocht een advocatenkantoor en een hotel.

De ouders van Britney vrezen voor het leven van hun dochter, nu ze na een week alweer uit het ziekenhuis is. Ze zeggen zeer teleurgesteld te zijn dat de behandelend psychiater hun dochter heeft laten gaan. Volgens bronnen van het Amerikaanse tijdschrift People was het niet de psychiater die is overgegaan tot het ontslag van Britney, maar besloot een vertegenwoordiger van de rechtbank tot het ontslag. Verwacht was dat Spears nog een week in het ziekenhuis zou blijven.

Jamie en Lynne Spears omschrijven hun dochter als een volwassen kind dat met een geestelijke crisis kampt. "We maken ons ernstige zorgen over de veiligheid en kwetsbaarheid van onze dochter en geloven dat haar leven momenteel in gevaar is", stellen ze in een verklaring.

De 26-jarige Britney werd vorige week op last van haar behandelend psychiater opgenomen. Een ambulance reed haar onder politiebegeleiding naar het UCLA Medical Center in Los Angeles. Britney werd voorlopig onder toezicht van haar vader gesteld. Volgende week donderdag loopt die regeling af en is Britney weer verantwoordelijk voor zichzelf.

Spears vertoonde het afgelopen jaar regelmatig labiel gedrag. Zo werd ze in het openbaar gefotografeerd zonder ondergoed aan en scheerde ze haar hoofd kaal. Begin dit jaar bracht Britney ook al enige tijd door op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, nadat ze had geweigerd om haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) terug te geven aan haar ex-man Kevin Federline. Federline heeft momenteel de volledige voogdij over de twee jongetjes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen