Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oud-hoofdredacteur Weekend begint nieuwe glossy

Shownieuws

Petra Boots, de oud-hoofdredacteur van Weekend, lanceert volgende week het nieuwe tijdschrift Bacio. Onder anderen topvisagist Mari van de Ven werkt mee.

Petra Boots, de oud-hoofdredacteur van weekblad Weekend, lanceert samen met haar zakenpartner Hanneke van Onna het nieuwe tijdschrift Bacio. "Ondanks het ruime aanbod van tijdschriften op de markt, miste ik een tijdschrift waar je een positief, blij gevoel aan overhoudt en dat bovendien ook nog eens betaalbaar is", vertelt Boots. "Bacio is hierop ons antwoord."

De eerste Bacio, wat 'kus' in het Italiaans betekent, ligt volgende week woensdag in de winkels. Aan het blad, dat volgens de makers honderd procent roddelvrij is, werken onder anderen topvisagist Mari van de Ven, cosmetisch arts Robert Schoemacher, astrologe Carla Schneiders en mental coach Frits Löhnen mee. In Bacio is naast de laatste showbizznieuwtjes wekelijks een diepte-interview met een nationale ster te lezen. Ook artikelen over lifestyle, mode en beauty ontbreken niet.

De 42-jarige Boots begon haar carrière in 2000 bij weekblad Privé onder leiding van Wilma Nanninga. Twee jaar later stapte ze, net als Nanninga, over naar pagina Privé van De Telegraaf. De laatste anderhalf jaar werkte ze als hoofdredacteur van Weekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen