Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grey's Anatomy-ster ontdekt huidkanker op lip

Shownieuws

Eric Dane, beter bekend als dr. Mark 'Mc Steamy' Sloan, kreeg begin dit jaar te horen dat hij huidkanker heeft. Hij kon enkele weken niet normaal eten.

Eric Dane, beter bekend als dr. Mark 'Mc Steamy' Sloan uit de serie Grey's Anatomy, kreeg begin dit jaar de schrik van zijn leven toen hij te horen kreeg dat een plekje op zijn lip huidkanker is. Dat onthult de Amerikaanse acteur in het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine.

De 35-jarige acteur ging naar de dermatoloog met een plekje dat eruitzag als een gebarsten lip. "De arts vertelde me dat het kwaadaardig weefsel was dat is veroorzaakt door de zon", vertelt Dane.

Het plekje werd met stikstof weggebrand, maar Dane kreeg een allergische reactie op de behandeling en het was voor hem enkele weken vrijwel onmogelijk om normaal te eten. "Ik ben kilo's kwijtgeraakt", zegt de boomlange acteur, die is getrouwd met actrice Rebecca Gayheart.

Eric Dane werd bekend door zijn rollen in de tv-series Charmed, Las Vegas en Grey's Anatomy. Hij speelde in films als 'X-Men: The last stand' en 'Open water 2: adrift'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen