Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon laconiek over sekstape

Shownieuws

Gordon is laconiek over de sekstape die van hem zou bestaan. "Ik vrij er geen nacht minder om", vertelt de presentator in zijn wekelijkse column in Privé.

Gordon is laconiek over de sekstape die van hem zou bestaan. "Ik vrij er geen nacht minder om en zal ze het plezier ook niet gunnen om me er echt boos over te maken, maar achterhalen wie verantwoordelijk is voor dit soort ongein doe ik met liefde", schrijft de presentator in zijn wekelijkse column in Privé.

De 39-jarige presentator weet al wat hij gaat doen als het hem lukt om de makers van de beelden te ontmaskeren. "Dan maak ik een leuke homevideo van de dader en zet deze op YouTube", vertelt hij. "Kijken wie er het laatst lacht."

Eind vorige maand maakte Gordon in zijn programma op Radio 538 bekend dat een onbekende een sekstape van hem met meerdere mannen aan 'de bladen' zou aanbieden. "Voor mijn moeder vind ik het gewoon heel erg als dit soort beelden naar buiten komt", vertelt hij. "Wie wil mij nou aan de slag zien met diverse heren. Ikzelf niet eens! Bah!"

Gordon bekent dat het wilde leven dat hij er eens op nahield, inmiddels voorbij is. "Ik kan zeggen dat ik een spectaculair seksleven heb gehad en nog steeds heb, al speelt zich dat nu op een wat rustiger manier af", vertelt hij. "Het enige wat ik altijd heb gewild, is een rustig leven met mijn partner; samen op de bank, een dvd kijken en lekker koken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen