Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse ondervraagd over crackfilmpje

Shownieuws

Amy Winehouse is ondervraagd over videobeelden waarop ze crack lijkt te roken. Het verhoor heeft niet geleid tot een aanklacht en het onderzoek loopt nog.

(Novum/AP) - Zangeres Amy Winehouse is ondervraagd over videobeelden waarop ze crack lijkt te roken. Dat heeft de Londense politie woensdag bekendgemaakt. Het verhoor heeft niet geleid tot een aanklacht. Het onderzoek loopt nog.

Op de video, die de Britse boulevardkrant The Sun onlangs plaatste op haar website, is te zien hoe de 24-jarige Winehouse een pijpje aansteekt. Crack, de rookbare variant van cocaïne, wordt doorgaans gerookt met een pijpje. De opnamen zijn naar verluidt gemaakt tijdens een feestje bij de zangeres thuis.

Enkele dagen na de verschijning van de video liet Winehouse zich opnemen in een ontwenningskliniek. In een verklaring stelde haar platenlabel dat de zangeres eindelijk haar drugs- en alcoholverslaving wil aanpakken. "Amy heeft besloten zich te laten opnemen na overleg met haar platenlabel, management, familie en artsen. Ze heeft ingezien dat ze professionele hulp nodig heeft om blijvend te herstellen van haar drugsverslaving."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen