Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michelle Williams arriveert in Australië

Shownieuws

Michelle Williams is in Australië gearriveerd voor de begrafenis van haar ex-verloofde Heath Ledger. Ze arriveerde woensdag met dochtertje Matilda in Perth.

(Novum/AP) - Michelle Williams is in Australië gearriveerd voor de begrafenis van haar ex-verloofde Heath Ledger. De actrice kwam woensdag aan op het vliegveld van Perth, samen met haar 2-jarige dochtertje Matilda dat ze kreeg met de overleden acteur.

Dinsdag arriveerde de familie van Ledger al in Perth, na een bezoek van ruim een week aan Amerika, waar de vader, moeder en zus van de acteur verschillende herdenkingsbijeenkomsten bijwoonden. Naar alle waarschijnlijkheid is het lichaam van Ledger dinsdag tegelijkertijd met zijn familie gearriveerd in Australië, maar dat is niet officieel bevestigd.

Waarschijnlijk wordt de 28-jarige Heath een dezer dagen begraven in zijn geboortestad, in een familiegraf naast zijn grootouders. Het onderzoek naar de doodsoorzaak van de acteur, die twee weken geleden dood werd aangetroffen in zijn appartement in New York, loopt nog.

Vrijdag liet Michelle Williams zich voor het eerst publiekelijk uit over de dood van haar ex, die zij ontmoette op de set van 'Brokeback Mountain'. "Mijn hart is gebroken", verklaarde ze. "Ik ben de moeder van het warmste, vrolijkste en mooiste meisje dat er is. Ze is het evenbeeld van haar vader. Het enige dat mij nu op de been houdt, is zijn aanwezigheid in haar, die zich elke dag weer toont."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen