Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joran van der Sloot-parodie populair

Shownieuws

De parodie op de ontmaskering van Joran van der Sloot is populair op YouTube. Het filmpje is gemaakt door het cabarettrio Rooyackers, Kamps & Kamps.

De parodie op de ontmaskering van Joran van der Sloot op de website YouTube is in twee dagen al door bijna vijftigduizend mensen bekeken. Het filmpje is gemaakt door het Rotterdamse cabarettrio Rooyackers, Kamps & Kamps.

In de satire peutert Tim Kamps een bekentenis los uit Bor Rooyackers over diens schouderblessure. "Ik raakte tijdens de voetbal geblesseerd. Ik zat helemaal te trillen, weet je. En die gasten begonnen mij te schudden", vertelt hij nonchalant. "Bor, luister, ik zeg je één ding. Als jij zit te trillen en die gasten beginnen jou te schudden, conjo, weet je. What the fuck. Lekker blowen, natuurlijk.", reageert Tim. "Maar Bor. Eén ding wil ik je vragen. Eén ding, Bor. Waarom heb je gefaket, conjo", vraagt Tim. "Ik had geen zin om op te treden. Ja, ik moest helemaal naar Doetinchem, weet je. Die shizzle is zo ver weg", reageert Bor.

Het filmpje is een reactie op de geannuleerde optredens van het cabaretiers. Rooyackers kampt met een blessure, die dusdanig pijn deed dat hij niet het podium kon beklimmen. Vanaf donderdag hervatten de Rotterdammers hun tour in Tilburg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen