Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney geterroriseerd door beste vriend'

Shownieuws

Britney Spears is de afgelopen maanden geterroriseerd door haar 'beste vriend' Sam Lutfi. Volgens haar moeder Lynne zou hij haar onder meer drogeren.

(Novum/AP) - Britney Spears is de afgelopen maanden geterroriseerd door haar 'beste vriend' Sam Lutfi. Dat blijkt althans uit een verklaring die haar moeder Lynne vorige week aflegde in de rechtbank en op basis waarvan Lutfi een straatverbod kreeg opgelegd.

Uit de rechtbankdocumenten, die dinsdag werden vrijgegeven, komt de 33-jarige Lutfi naar voren als een dwingende persoonlijkheid die Brit in zijn macht zou hebben. Hij zou haar onder meer drogeren, haar financiën hebben overgenomen en haar contact met de paparazzi regelen 'als een generaal'.

De verklaring van Lynne Spears concentreert zich vooral op de avond van 28 januari waarin de 26-jarige zangeres in het openbaar ruzie kreeg met Lutfi. Haar ouders kwamen haar daarna opzoeken en troffen daar volgens Lynne een grote chaos aan. "Sam had tegen Britney gezegd dat ze een slechte moeder was, een stuk vuil en een hoer. Dat ze meer om haar nieuwe vriendje Adnan geeft dan om haar kinderen en dat ze haar kinderen niet verdient", verklaarde ze tegenover de rechtbank.

Later op de avond wilde Britney volgens haar moeder opeens naar een drogist om lippenbalsem te kopen. Lutfi nam haar daarop eerst mee naar boven en zou de ouders van de zangeres hebben verteld dat hij haar daar iets had gegeven om haar 'blijer, onbezorgder en leuker' te maken.

Drie dagen na de bewuste avond werd Britney op last van een psychiater opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, waar ze nog steeds verblijft. De zangeres is door de rechtbank onder curatele gesteld en haar vader behartigt voorlopig haar belangen en haar financiën. Ook stelde de rechtbank dus een straatverbod op voor Lutfi, dat hem verbiedt in de buurt te komen van Britney, haar huizen, de woningen van haar familie en het ziekenhuis waar ze zich bevindt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen