Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader bevestigt: Jennifer Lopez krijgt tweeling

Shownieuws

De vader van Jennifer Lopez heeft tijdens een interview met Escándalo TV bevestigd dat zijn dochter een tweeling verwacht. Dit maakt het einde aan de geruchten.

De vader van Jennifer Lopez heeft in zijn blijdschap bevestigd dat zijn dochter een tweeling verwacht. "Ja, tweeling", zei David Lopez tegen de journalist tijdens een interview op de Spaanstalige zender Escándalo TV. "Het zit in de familie, mijn zus heeft ook een tweeling, dus het moet erfelijk zijn."

De aanstaande opa is ontzettend blij voor zijn wereldberoemde dochter. "Ik ben zo trots. Jennifer smacht er al jaren naar om de rol als moeder op zich te nemen." De vader van de sexy zangeres was er meteen op uit gegaan om een cadeau voor zijn twee kleinkinderen te kopen. "In Puerto Rico is het een gebruik om een azabache [zwarte steen] armband te kopen voor baby's, om ze te beschermen tegen het kwaad. Dat is een onderdeel van onze cultuur," vertelde hij vol enthousiasme.

De 38-jarige zangeres bevestigde in november zwanger te zijn van haar man Marc Anthony. Geruchten over een tweeling deden al een tijd de ronde, vanwege de enorme buik van de latina. Het stel wilde de geruchten niet bevestigen. Over het geslacht van de baby's wilde de vader van J.Lo niets kwijt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen