Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Afkickende Amy maakt uitstapje naar ambassade

Shownieuws

Amy Winehouse heeft de afkickkliniek in Londen verlaten om een bezoekje te brengen aan de Amerikaanse ambassade. Ze had een afspraak om een visum te regelen.

Amy Winehouse heeft de afkickkliniek in Londen verlaten voor een bezoekje aan de Amerikaanse ambassade. De Britse zangeres had daar een afspraak om een visum te regelen. Dat heeft de BBC dinsdag gemeld. Winehouse werd begeleid door een verpleegster en haar vader Mitch.

De 24-jarige Winehouse heeft het visum nodig om zondag bij de uitreiking van de Grammy's te kunnen zijn. Ze is met haar album 'Back to black' genomineerd voor zes beeldjes. Het was de eerste keer dat de Britse de afkickkliniek verliet sinds ze op 24 januari werd opgenomen voor haar drugs- en alcoholverslaving.

Volgens de woordvoerder van Winehouse stond de afspraak met de ambassade al geruime tijd en betekent dit bezoekje dan ook niet dat de zangeres de afkickkliniek vaarwel zegt. "De afspraak was onder toezicht en Amy blijft gebruikmaken van de zorg van de kliniek."

Vooralsnog is onduidelijk of de zangeres daadwerkelijk haar gezicht laat zien bij de Grammy's en daar een optreden verzorgt. Gezien de warme band die de zangeres heeft met harddrugs lijkt het aanvragen van een visum in ieder geval niet eenvoudig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen