Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familie Heath Ledger terug in Australië

Shownieuws

De familie van Heath Ledger is terug in Australië. Ze verbleven al meer dan een week in de V.S. wegens herdenkingsdiensten.

(Novum/AP) - De familie van Heath Ledger is terug in thuisland Australië. De vader, moeder en zus van de overleden acteur arriveerden dinsdagmiddag plaatselijke tijd met andere familieleden op het vliegveld van Perth.

De familie Ledger bracht meer dan een week door in Amerika, waar zij verschillende herdenkingsdiensten voor Heath bijwoonde. Zondag vond de laatste ceremonie plaats in Los Angeles, waarbij onder anderen Tom Cruise en Katie Holmes, Sienna Miller en Ellen DeGeneres de 28-jarige acteur herdachten.

Waarschijnlijk wordt Heath een dezer dagen begraven in zijn geboortestad, in een familiegraf naast zijn grootouders. Het onderzoek naar de doodsoorzaak van de Brokeback Mountain-acteur, die twee weken geleden dood werd aangetroffen in zijn appartement in New York, duurt voort.

Aangenomen wordt dat het lichaam van de overleden acteur door zijn familie is begeleid naar Australië, maar dat is niet bevestigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen