Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Einde oefening voor Idol Nigel

Shownieuws

Nigel heeft zaterdag noodgedwongen Idols moeten verlaten. Gordon gaf voor de uitslag aan dat het terecht zou zijn als Nigel weg moest. Nigel beaamde dit.

Nigel heeft zaterdag noodgedwongen het RTL-programma Idols moeten verlaten. De 23-jarige kreeg niet genoeg stemmen van het Nederlandse publiek om zich te plaatsen voor de halve finale van de zangwedstrijd. Het nieuws kwam voor de Amersfoorter niet uit de lucht vallen. Op de vraag wie volgens hem de talentenshow zaterdag zou moeten verlaten, wees hij in alle eerlijkheid naar zichzelf.

De liveshow van Idols trok zaterdagavond ruim één miljoen kijkers. Bijna 1,4 miljoen mensen stemden later op de avond af op RTL 4 om getuige te zijn hoe Nigel werd weggestemd. Jurylid Gordon gaf voor de uitslag aan dat het terecht zou zijn als het doek zou vallen voor Nigel, omdat het niveau van de dames hoger zou liggen. Nigel beaamde dit. Hij wist dan ook niet het Nederlandse publiek te overtuigen met zijn versie van de nummers 'Sway' van Dean Martin en 'If I ain't got you' van Alicia Keys.

Drie dames zijn nog in de race voor Nederlands nieuwe popidool. Nikki, Charlene en Nathalie bepalen in de volgende shows wie wordt gekroond tot Idol van 2008.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen