Kies je favoriete radiostation

Dossiers

X Factor-deelneemster Dorine komt met album

Shownieuws

De 67-jarige X Factor-deelneemster Dorine Bijl komt met een eigen album. Haar debuutcd 'Oud en wijs genoeg' ligt vanaf 7 maart in de winkels

Dorine Bijl, die bekend werd door haar deelname aan de talentenjacht X Factor, komt met een eigen album. Haar debuut 'Oud en wijs genoeg' ligt vanaf 7 maart in de winkels.

Op de cd zingt de 67-jarige zangeres voornamelijk nummers van anderen, onder wie Toon Hermans, Tom Waits en Jacques Brel. De meeste leidjes op het album zijn Nederlands. Dorine schreef zelf grotendeels de vertalingen en dat inspireerde haar ook tot het schrijven van een eigen nummer: 'Mijn lied', waarmee het album wordt afgesloten.

De zangeres is 'zielsblij' met de cd. "Dat dit op dit moment in mijn leven komt en dat ik er andere mensen mee mag beroeren, is heerlijk." Over het feit dat ze op late leeftijd debuteert als artieste is Dorine nuchter. "Ik heb nogal gezorgd in dit leven. Voor mijn ouders, als logopedist, als moeder van twee dochters. Nu heb ik de tijd, en nu ga ik zingen. Ik stroop mijn mouwen op en ben benieuwd wat me te wachten staat."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen