Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Raceauto krijgt stem van Carolina Dijkhuizen

Shownieuws

Musicalster Carolina Dijkhuizen is binnenkort te horen als de stem van Roary the Racing Car. De animatieserie wordt vanaf 1 maart uitgezonden bij Nickelodeon.

Musicalster Carolina Dijkhuizen is vanaf 1 maart op tv-zender Nickelodeon te horen als de stem van Roary the Racing Car in de gelijknamige serie. De animatieserie met in de hoofdrol een rode raceauto is ontworpen en ontwikkeld door Keith Chapman, de bedenker van Bob de Bouwer.

De serie is momenteel alleen nog te zien in Engeland en ook daar wordt de stem van de mannelijke Roary ingesproken door een vrouw. "Ik speel voor het eerst in mijn leven een jongen", vertelt Carolina lachend. "Hij is zo schattig en grappig. Ik heb de Engelse serie van tevoren bekeken en hij heeft heel leuke humor."

Roary is een kleine raceauto die met zijn vriendjes op een racecircuit woont. Zijn beste vriend is Big Chris. Musicalster Roberto de Groot, die momenteel te zien is als Juan Perón in de musical Evita, kruipt in de huid van dit vriendje. Ook musicalsterren Jerrel Houtsnee en Marcel Jonker spreken stemmen in voor de serie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen