Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diddy betwist mishandeling op Oscarfeestje

Shownieuws

Sean 'Diddy' Combs ontkent vorig jaar een man te hebben mishandeld. Makelaar Gerard Rechnitzer zou volgens de rapper tegen zijn uitgestrekte arm zijn aangelopen

Sean 'Diddy' Combs ontkent vorig jaar een man in Hollywood te hebben mishandeld. Dat blijkt uit een verklaring die de rapper aflegde in de rechtbank waar de showbizzsite TMZ de hand op heeft weten te leggen. Makelaar Gerard Rechnitzer heeft de rapper aangeklaagd wegens mishandeling. Hij zou hem in het gezicht hebben geslagen.

Het incident vond vorig jaar februari plaats in Hollywood tijdens een feestje dat werd gehouden na de uitreiking van de Oscars. Combs zou hebben geprobeerd de vriendin van Rechnitzer te versieren. Toen de makelaar er bij zijn vriendin op aandrong te vertrekken, zou hij door de rapper in het gezicht zijn geslagen.

Volgens Diddy was eventueel contact tussen hem en Rechnitzer echter niet zijn schuld. "Hij kwam op me af en om mezelf te beschermen stak ik mijn hand naar voren. Als er al contact is geweest tussen ons dan komt dat omdat hij tegen die uitgestrekte arm aanliep", verklaarde de artiest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen