Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rechtszaak McCartney en Mills verlengd

Shownieuws

Paul McCartney en Heather Mills hebben nog steeds geen akkoord bereikt. Hun echtscheidingszaak is daarom verlengd, aldus de BBC.

De echtscheidingszaak tussen Paul McCartney en Heather Mills is verlengd. Maandag staat er een nieuwe zitting gepland in de zaak, die aanvankelijk vrijdag zou eindigen. Dat meldt de BBC. Het zou de voormalige echtelieden na vijf dagen onderhandelen nog niet gelukt zijn om tot een overeenkomst te komen over de voorwaarden van hun scheiding.

De zittingen in de zaak vinden plaats achter gesloten deuren. Op het moment dat er een schikking wordt getroffen zal deze dan ook niet openbaar worden gemaakt, tenzij één van de partijen in beroep gaat. Mede doordat de 65-jarige ex-Beatle naar schatting 1,1 miljard euro bezit, zou het kunnen uitlopen op de duurste schikking in de geschiedenis van Groot-Brittannië. Echtscheidingsdeskundigen schatten dat de 40-jarige Mills uiteindelijk weg zou kunnen lopen met 67 tot 134 miljoen euro.

McCartney en Mills trouwden in juni 2002, vier jaar nadat de eerste vrouw van de zanger, Linda, overleed aan borstkanker. In 2006 kondigde het tweetal, dat samen dochtertje Beatrice (4) kreeg, aan te gaan scheiden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen