Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe film Paris gebombardeerd tot slechtste ooit

Shownieuws

De nieuwe film van Paris Hilton is in de VS gebombardeerd tot slechtste film aller tijden. 'The hottie and the nottie' krijgt op IMDb een 1,2 uit 2500 stemmen.

Dat de nieuwe film van Paris Hilton het niet goed doet in de Verenigde Staten was al bekend, maar 'The hottie and the nottie' is zelfs de slechtste film aller tijden. Op de populaire filmsite IMDb krijgt de film een gemiddelde rapportcijfer van 1,2, gebaseerd op ruim 2500 stemmen. Daarmee staat de film bovenaan de top 100 van slechtste films aller tijden.

De komedie van la Hilton neemt een voorsprong op andere slecht gewaardeerde films als 'Gigli' en 'Epic movie'. In de top 100 komen vijf films met Paris Hilton voor, waaronder 'The hillz' en 'Pledge this!'.

'The hottie and the nottie' draait om de mooie Christabelle en haar lelijke vriendin June. De twee meiden besluiten dat iedere jongen die verliefd wordt op Christabelle eerst een vriendje zal moeten vinden voor June.

Of de film de kans krijgt om ook in Nederland te floppen is vooralsnog onduidelijk. Er is nog niet besloten of de film hier wordt uitgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen