Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lost-actrice drukt tijdschriften achterover

Shownieuws

Lost-actrice Bai Ling is woensdag gearresteerd op het vliegveld van LA omdat ze tijdschriften en batterijen aan het stelen was.

(Novum/AP) - De excentrieke actrice Bai Ling mag dan vaak in tijdschriften opduiken, dat betekent natuurlijk niet dat ze die gratis mag meenemen. Woensdag werd Ling, bekend uit de tv-serie Lost, gearresteerd op het vliegveld van Los Angeles voor het stelen van twee tijdschriften en twee pakjes batterijen. Haar buit had een waarde van elf euro.

De in China geboren Ling moest mee naar het politiebureau, maar mocht al snel weer naar huis. Op 5 maart moet ze zich voor de rechter verantwoorden. De 41-jarige Ling, een fanatieke blogger, verzwijgt het 'akkefietje' op haar website. Wel plaatste ze woensdag een foto van zichzelf op de luchthaven, wachtend op haar vertraagde vliegtuig.

Bai Ling verschijnt vaak in tijdschriften in niets verhullende outfits. Ze is niet de eerste actrice die wordt gearresteerd voor shoppen zonder betalen. Zo werd actrice Winona Ryder in 2001 al jattend op een beveiligingscamera vastgelegd.

Buiten de Verenigde Staten is Ling nog niet erg bekend. Haar nieuwste film 'Southland tales' draait vanaf mei in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen