Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears blijft onder toezicht vader

Shownieuws

Britney Spears blijft voorlopig onder toezicht van haar vader. Een rechter bepaalde donderdag dat hij in ieder geval tot en met 10 maart aanblijft als curator.

(Novum/AP) - Britney Spears blijft voorlopig onder toezicht van haar vader. Een rechter bepaalde donderdag dat James Spears in ieder geval tot en met 10 maart aanblijft als curator van zijn losgeslagen dochter. Tot die tijd behartigt hij samen met advocaat Andrew Wallet de belangen van de zangeres en bewaakt hij haar fortuin, dat wordt geschat op bijna 70 miljoen euro.

Ook werd Bryan Spears, de oudere broer van de zangeres, donderdag door de rechter aangesteld als beheerder van de dagelijkse uitgaven van zijn zusje. Daarbij gaat het volgens de rechtbankdocumenten onder meer om medicijnen, eten en bodyguards voor de 26-jarige popster.

Op 10 maart behandelt de rechter ook het verzoek van advocaat Sorrell Trope, die Brit vertegenwoordigt in het voogdijgevecht met ex-man Kevin Federline, om te worden ontheven uit die zaak. Hij wil Spears niet langer bijstaan in de strijd om de voogdij over haar twee zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1). Trope heeft niet toegelicht waarom hij de voormalige popprinses niet langer wil vertegenwoordigen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen