Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Froukje de Both wil snel kinderen

Shownieuws

Froukje de Both wil zo snel mogelijk kinderen. De 35-jarige presentatrice heeft sinds vorig jaar een relatie met de 26-jarige Jeroen te Rehorst.

Froukje de Both wil zo snel mogelijk kinderen. Dat vertelt de 35-jarige presentatrice, die sinds vorig jaar een relatie heeft met de 26-jarige Jeroen te Rehorst, deze week in Story. "Ik weet dat het snel is, maar we willen het allebei gewoon heel graag."

De blondine vertelt dat haar biologische klok inmiddels flink aan het tikken is. "Maar ik verkeer in de gelukkige omstandigheid dat Jeroen, ondanks het feit dat hij negen jaar jonger is dan ik, ook niets liever wil dan een kind. En wel nu."

De tortelduifjes, die volgens Froukje hard aan het 'oefenen' zijn, houden er echter ook rekening mee dan het ze niet lukt om kinderen te krijgen. "Het moet je natuurlijk wel gegeven zijn, en dat meen ik bloedserieus", zegt Froukje. "Ik ga er echt niet vanuit dat het mij zal lukken om zwanger te worden. En niet alleen vanwege mijn leeftijd. Ik zie bij heel veel vrouwen om me heen dat het gewoon heel moeilijk kan zijn om zwanger te raken, en dat het soms ook keihard niet lukt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen